Image

A cold morning, yet a warm scenery

image

Brrr….hawane adem tenan su. Mudhun soko kreto ing stasiun kediri.
Mlumpat banjur nggoleki masku sing wes mapak numpak motor.
“Ayo…tancap bos…hunting sunrise”, “ok…siap…”.
Aku lan masku nggeber motor yamaha vega werno biru.
“Menyang cedhak bendungan yo kang…”.
Mlaku 60-70km/h, asuuuu…jan adem tenan, opo meneh yen ra nggawe jaket.
Pathing cemethuk suarane untuku, karo ndekep tas natgeo isi kamera.
“Lha kae dik…endhog ceplok e wes siap saji…”.
“Wah iyo…minggir sebelahe buk kali kae wae”.
*ceprat-cepret***ceprat-cepret*
“…fokuse nang dong lamtorone ae…ben luweh dramatis”.
“Dramatis jare…koyo sinetron naga wae…hehehe. Siap…”. “Diudhunke stop e sithik…diunggahke ISO ne….steady…steady…”
*cekrek….*
“Yo’opo kang dadine…? ” *pamer*
Aku dhuduhake hasil jepretanku nang masku.
“Sip…bungkus….”.
*kruuuk…*
Lhoh,kameraku kok unine dadi aneh…ngopo iki.
Eh, lha dalah…tibakno suarane wetengku sing keluwen. Hehehehe….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s